De voordelen van Blueline Dwaaldetectie

   • Meer vrijheid voor uw cliënten
   • Waarborgen privacy en zelfstandigheid
   • Werkdruk verlaging zorgverlener
   • Flexibel en toekomstbestendig

Blueline dwaaldetectie

Voor een zorgeloze toekomst

In de wereld van zorg en welzijn is er een voortdurende zoektocht naar manieren om de levenskwaliteit van cliënten te verbeteren. Tegelijkertijd moet er ook kritisch gekeken worden naar de lastenverlichting voor zorgverleners. Blueline dwaaldetectie biedt een innovatieve oplossing voor deze uitdagingen. Er wordt een nieuwe dimensie van vrijheid, waardigheid, privacy en veiligheid toegevoegd aan het leven van cliënten. De tracker, die gedragen wordt door cliënten, zendt een signaal uit naar de zorgverlener als er een bepaalde leefcirkel wordt verlaten. 

Vrijheid en veiligheid in harmonie

Met Blueline dwaaldetectie kunnen de levensomstandigheden van cliënten geoptimaliseerd worden door individuele leefcirkels te creëren. Dit stelt families gerust, wetende dat hun dierbaren zich bevinden in een veilige en respectvolle omgeving. In deze omgeving kunnen ze genieten van hun vrijheid, zonder gevaar te lopen. Tegelijkertijd wordt de druk op zorgverleners verminderd omdat deze niet voortdurend waakzaam hoeven te zijn. Hét systeem zorgt voor een leefcirkel waar cliënten veilig kunnen bewegen. Raakt iemand buiten de cirkel? Dan wordt een melding gemaakt.  

Kostenefficiënte toepassingen

Blueline dwaaldetectie is een veelzijdig systeem met diverse opties. Het is beschikbaar als Standalone, Cloud of Enterprise oplossing en biedt flexibiliteit op maat. De Blueline tags kunnen op verschillende manieren worden gedragen door de cliënten, zoals polsbanden, halskettingen of bevestigd aan kleding en schoenen. Het systeem integreert leefcirkels, scenario's, alarmmeldingen, communicatie, locatiebepaling en kan naadloos met andere systemen worden geïntegreerd. Dit resulteert in kostenefficiënte toepassingen voor elke zorgorganisatie. Lokalisatie is mogelijk zowel binnen als buiten gebouwen en het systeem kan zelfs liften en deuren bedienen.

Meer weten? 

Wilt u meer weten over deze dwaaldetectie oplossing voor in uw zorginstelling? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Advies bij u op locatie behoort ook tot de opties.

Neem contact op met Medicura Zakelijk