Beheer en onderhoud van uw hulpmiddelen!

  • Optimaal gebruik van uw voorraad
  • Uw hulpmiddelen altijd compleet en inzetbaar
  • Altijd inzicht in uw hulpmiddelen

Neem contact op

Het Hulpmiddelendepot

Beheer en onderhoud van uw hulpmiddelen

In zorginstellingen komt het te vaak voor dat medische hulpmiddelen onnodig stilstaan. Dit zorgt voor een opslagoverschot op de ene locatie, terwijl de andere locatie juist een hulpmiddelentekort heeft. Voorkom deze situatie met onze depotdienst. Wij halen uw overbodige hulpmiddelen op en plaatsen deze in ons Hulpmiddelendepot. Wanneer u een hulpmiddel op een andere locatie nodig heeft, zorgen wij voor een snelle levering op de desbetreffende locatie. Op die manier staan uw hulpmiddelen nooit onnodig stil.

Voorraadbeheer in depot

Om ervoor te zorgen dat u zich als zorgorganisatie optimaal kunt richten op uw kerntaken, hebben wij het hulpmiddelenhotel opgericht. Dit is een service waarbij we uw medische hulpmiddelen op locatie ophalen, volledig reinigen, optimaal onderhouden, geordend opslaan en weer bezorgen waar en wanneer ze maar nodig zijn.

  • Geen eigen opslag nodig voor ongebruikte hulpmiddelen
  • Voorkomt dat hulpmiddelen ‘zoekraken’
  • Altijd goed onderhouden en gereinigde hulpmiddelen
  • Meer tijd om zorg te verlenen

Altijd inzicht met online beheer

Via ons online portal ziet u altijd welke medische hulpmiddelen in het Hulpmiddelendepot staan. Per hulpmiddel staat beschreven of het hulpmiddel gebruiksklaar is of wordt gerepareerd. Hierdoor kunt u eenvoudig hulpmiddelen vinden en aanvragen voor een specifieke locatie. Daarnaast is het eenvoudig om de reparatiestatus van uw hulpmiddelen te volgen.

Meer informatie over online beheer

Altijd schoon en technisch in orde

Als u voor het Hulpmiddelendepot kiest heeft u altijd gereinigde en gecontroleerde hulpmiddelen ter beschikking. Wanneer wij een hulpmiddel bij u ophalen, dan gaan deze eerst door onze ISO-13485 gecertificeerde wasstraat. Vervolgens kijken onze technische experts de hulpmiddelen na. Indien het hulpmiddel voldoet aan onze kwaliteitseisen, wordt het geplaatst in het depot. Als het hulpmiddel niet meer veilig is om te gebruiken brengen wij een advies aan u uit. Op basis van dit advies kiest u ervoor om het hulpmiddel te laten repareren of om een nieuw hulpmiddel aan te schaffen. Op deze manier heeft u, voor al uw zorglocaties, gegarandeerd veilig inzetbare hulpmiddelen ter beschikking.


Onze adviseurs staan voor u klaar!

Heeft u vragen over een van onze diensten, ons hulpmiddelen assortiment of wilt u een offerte op maat? Onze adviseurs staan u graag te woord.

Neem contact op