Ideaal voor tijdelijk gebruik van hulpmiddelen!

  • Breed verhuur assortiment
  • Schoon en onderhouden hulpmiddelen
  • Spoedleveringen op dezelfde dag

Medische hulpmiddelen huren

Ideaal voor tijdelijk gebruik van hulpmiddelen

Hulpmiddelen huren bij Medicura Zakelijk is een goed alternatief voor het aanschaffen van hulpmiddelen. Verhuur kan een goede optie zijn wanneer u het desbetreffende hulpmiddel niet in bezit heeft. Ook wanneer u een artikel maar tijdelijk nodig heeft is het huren van een hulpmiddel de beste optie. Een groot voordeel is dat wij de huurproducten direct voorzien van service aan uw zorghulpmiddelen.

Bekijk zakelijk verhuur overzicht

Het verhuur assortiment 

Wij hebben een breed assortiment aan verhuur hulpmiddelen. Denk aan hulpmiddelen voor obesitaspatiënten, passieve en actieve sta-ophulpmiddelen en een grote keuze uit antidecubitusmatrassen.

Hoog-laag bedden

Matrassen en zitkussens

Transfers

Douche en toilet

Mobiliteit

Weeghulpmiddelen

XXL Hulpmiddelen

Bezorging en installatie

Wij bieden een uitstekende leverservice van verhuurhulpmiddelen. Als u een huurartikel aanvraagt dan leveren wij deze standaard de volgende werkdag. Wij begrijpen als geen ander dat de levering in sommige situaties spoed heeft. In dat geval leveren wij onze hulpmiddelen nog dezelfde dag of in het weekend. Onze chauffeurs leveren onze hulpmiddelen tot in de zorgruimte, installeren het hulpmiddel en geven uitleg aan het zorgpersoneel.

Meer informatie over bezorging

Schoon en goed onderhouden

Wij zorgen ervoor dat u altijd schone en goed onderhouden verhuurartikelen geleverd krijgt. Deze belofte wordt gewaarborgd door onze werkproces. Geretourneerde verhuurhulpmiddelen worden gereinigd door onze gespecialiseerde reinigingsmedewerkers in een van onze ISO-13485 gecertificeerde wasstraten. Vervolgens controleert onze technische dienst het hulpmiddel, voordat deze verplaatst wordt naar onze opslag.

Meer informatie over reiniging

Gehuurde hulpmiddelen online inzichtelijk

In ons portaal krijgt u inzicht in uw openstaande verhuur hulpmiddelen. In één oogopslag heeft u inzichtelijk waar al uw gehuurde hulpmiddelen staan, bijvoorbeeld op welke afdeling of zorglocatie. Daarnaast kunt u via het portaal eenvoudig acties uitvoeren, zoals het indienen van een retourafspraak of reparatie.

Meer informatie over online beheer