Uw groothandel in zorghulpmiddelen!

  • Breed verkoop assortiment
  • Snel geleverd en scherp geprijsd
  • Deskundig advies op maat
  • OCI-koppeling met eigen inkoopsysteem
  • Uitgebreide proefperiode voor investeringsgoederen

Vraag een account aan

Medische hulpmiddelen kopen

Uw groothandel in zorghulpmiddelen

Wij bieden uw zorginstelling een breed assortiment aan medische hulpmiddelen. Zorgprofessionals in de intramurale zorg kunnen deze medische benodigdheden in zowel grote als kleine aantallen inkopen. Wij bieden een snelle levering en een eerlijke prijs, die mogelijk wordt gemaakt door een nauwe samenwerking met onze leveranciers.

Een assortiment per afdeling

Naast ons algemene kernassortiment bieden wij u als zorgorganisatie de mogelijkheid om aparte bestellijsten samen te stellen, die volledig afgestemd zijn op de behoefte van een afdeling of functie. Indien wenselijk kunt u bestellingen van verschillende afdelingen laten valideren door een teamleider of inkoop afdeling. Zo creëert u een beheersbaar inkoopbeleid voor uw inkopers en medewerkers aan bed. Tevens is het mogelijk om onze webshop, middels een OCI-koppeling, met uw inkoopsysteem te verbinden.

Ons verkoopassortiment

Liggen en zitten

Tillen en verplaatsen

Douche- en toilethulpmiddelen

Dagelijkse handelingen

Gezondheid

Mobiliteit

Uitgebreide proefperiode

Wanneer u een kostbaar product aan wilt schaffen, dan wilt u uiteraard een weloverwogen keuze maken. Niets is vervelender dan een product terugsturen en moeten wachten op een nieuw artikel. Vooral als u het hulpmiddel met spoed nodig heeft. Daarom bieden wij een uitgebreide proefperiode aan voor investeringsgoederen. Bij ons kunt u grote hulpmiddelen eerst twee weken op proef nemen. Dat wilt zeggen dat u de hulpmiddelen uitgebreid, in uw eigen omgeving, kunt testen voordat u overgaat op de koop van deze hulpmiddelen. Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Advies op maat 

Heeft u een specifieke casus en vraagt u zich af welke hulpmiddelen het beste bij deze situatie passen? Heeft u vragen over de werking van producten, lopende bestellingen of de garantieafhandeling? Onze medewerkers staan altijd klaar om u te helpen met al uw zorgvragen. Onze betrokken adviseurs nemen de tijd voor u en geven advies op maat. Ons team bestaat uit ergotherapeuten, productspecialisten, klantenservicemedewerkers en wondverpleegkundigen. Door al deze expertises te bundelen kunt u rekenen op een uitstekende service.

Neem contact op