De Hulpmiddelenautomaat voorziet uw patiënten 24/7 van hulpmiddelen

  • Gloednieuwe zorginnovatie
  • Geen tussenkomst van medewerker
  • Niet gebonden aan openingstijden

Oriëntatiegesprek aanvragen

De Hulpmiddelenautomaat

24/7 toegang tot medische hulpmiddelen

Patiënten die na een ziekenhuisbezoek hulpmiddelen nodig hebben, kunnen deze nu zonder tussenkomst van een medewerker direct meenemen of thuis laten bezorgen. De automaat voorziet u direct in de belangrijkste hulpmiddelen die nodig zijn in de thuissituatie. Denk aan rolstoelen, krukken, bedverhogers en rugsteunen.

Dankzij de hulpmiddelenautomaat bent u niet langer meer gebonden aan de openings- en sluitingstijden. U kunt de gehele dag eenvoudig en snel uw benodigde hulpmiddelen lenen, huren of kopen.

Deze ziekenhuizen gingen u al voor

Direct meenemen of bezorgen?

De Hulpmiddelenautomaat voorziet uw patiënten van de belangrijkste hulpmiddelen voor een sneller en veilig ontslag. Denk hierbij aan rolstoelen, krukken, bedverhogers en rugsteunen. Al deze hulpmiddelen zijn te huur of te koop en in de meeste gevallen ook gratis te lenen via de zorgverzekeraar van een patiënt.

Grote hulpmiddelen waaronder matrassen, hoog-laag bedden of tilliften zijn ook te bestellen via de automaat, maar zijn niet fysiek aanwezig. Uw patiënten hebben de mogelijkheid deze thuis te laten bezorgen. Dit geldt ook voor producten die tijdelijk niet op voorraad zijn en in de meeste gevallen volledig kosteloos! Hulpmiddelen besteld op een werkdag vóór 17.00 uur, worden de volgende werkdag door Medicura bezorgd.

Volledig zelfstandig

Een patiënt kan na een ziekenhuisbezoek, zonder tussenkomst van uw medewerkers, direct beschikken over één of meerdere hulpmiddelen. Dit is mogelijk dankzij het volledig automatische bestel- en uitgiftesysteem.
De hulpmiddelen zijn aan te vragen via het geïntegreerde touchscreen. Aan het eind van de bestelling ontvangt de gebruiker via de mail een digitale orderbevestiging.

Modulair en in uw huisstijl

De Hulpmiddelenautomaat heeft standaard een opslagcapaciteit voor maximaal 16 verschillende hulpmiddelen. Blijkt in de praktijk dat deze opslag-capaciteit onvoldoende is, dan is deze eenvoudig uit te breiden met één of meerdere modules. Het is voor u mogelijk om de kleur van de kast en de deurtjes geheel volgens huisstijl van uw ziekenhuis te configureren.

Kleurconfiguratie

Het is voor u mogelijk om de kleur van de kast en de deurtjes geheel volgens huisstijl van uw ziekenhuis te configureren.

Kosteloze plaatsing

De Hulpmiddelenautomaat stellen wij voor u als ziekenhuis geheel kosteloos beschikbaar. Wij zorgen voor de plaatsing, het bijvullen en de technische service. U dient alleen voor de stroomtoevoer en internetaansluiting te zorgen.

Kostenbesparend

De Hulpmiddelenautomaat zorgt ervoor dat uw patiënten eerder naar huis kunnen om te revalideren of niet opgenomen hoeven te worden. De ziekenhuisbedden worden op deze manier niet onnodig lang bezet gehouden. Met als gevolg een financieel voordeel voor uw ziekenhuis.

Ervaar de automaat

U wilt graag ervaren hoe de automaat in de praktijk functioneert. Dat begrijpen we. U heeft daarom de mogelijkheid om de automaat te testen. Voor een demonstratie kunt u contact opnemen via de onderstaande contactgegevens.

Maak een demo afspraak

Deze ziekenhuizen gingen u al voor!