Reparatieservice voor uw zorghulpmiddelen!

  • Advies op maat voor de beste oplossing 
  • Kleine en grote reparaties
  • Duidelijk inzicht in onderhoudskosten
  • Mogelijkheid tot spoedreparaties

Reparatie van hulpmiddelen

Altijd de beste service in onderhoud en keuring

Wij leveren alleen hulpmiddelen van hoogstaande kwaliteit, zodat deze hulpmiddelen lang mee kunnen gaan zonder dat er reparaties nodig zijn. Evengoed kan er soms een hulpmiddel kapot gaan. Dit is niet alleen vervelend voor de zorgprofessional, maar ook voor de desbetreffende cliënt. Wij ontzorgen u hierbij door onze snelle reparatieservice. Wij zorgen voor passend advies en service, of het nu gaat over een reparatie met spoed of over het omwisselen van een hulpmiddel. 

 

Innovatie

Voor het welzijn van uw zorgpersooneel en cliënten

Reinigen

Informatie over onze gespecialiseerde wasstraat

Overzicht met online beheer

Soms kunnen we het hulpmiddel niet direct op de zorglocatie repareren. Indien nodig leveren wij een vervangend hulpmiddel en nemen wij het desbetreffende hulpmiddel mee naar onze werkplaats. Hier repareren onze gespecialiseerde technische medewerkers de desbetreffende hulpmiddelen. Via het online portal van Medicura Zakelijk krijgt u inzicht in de status van de reparatie van uw hulpmiddel en de reparatiekosten. Op die manier staat u nooit voor verrassingen.

Meer informatie

Reparatie aanvragen

Wanneer een hulpmiddel kapot is, belemmert dit de veiligheid van het zorgproces. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om reparatieaanvraag makkelijk door te kunnen geven. Via het portaal kunt u gemakkelijk een aanvraag indienen voor een reparatie. In dat geval nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Wanneer mogelijk repareren wij uw hulpmiddel de volgende dag. Indien nodig bieden wij de mogelijkheid om een reparatie of matraswissel met spoed uit te voeren.

Neem contact op