Een centraal domein voor het beheren van hulpmiddelen

  • Efficiënt beheer van uw hulpmiddelen
  • Inzicht in de locatie van uw hulpmiddelen
  • Inzicht in de technische status van uw hulpmiddelen
  • Uw hulpmiddelen in het Hulpmiddelendepot

Neem contact op

Online beheer van uw hulpmiddelen 

Inzicht zorgt voor efficiëntie en kostenbesparing 

Een efficiënt beheer van uw hulpmiddelen begint bij inzicht in uw hulpmiddelen. Zo wilt u als zorgprofessional direct inzicht in de reparatiestatus en keuringsdatum van uw hulpmiddelen. Daarnaast wilt u weten op welke locatie uw hulpmiddelen staan. Wij nemen graag deze last van uw schouders. 

Dit doen wij via het online portal van Medicura Zakelijk. Hier heeft u altijd inzicht in uw hulpmiddelen. U kunt namelijk gemakkelijk vinden waar uw hulpmiddelen zich bevinden. Daarnaast krijgt u per hulpmiddel het type, merk, bouwjaar en de technische staat te zien. Via het portal kunt u eenvoudig een serviceaanvraag doen, hulpmiddelen inkopen en rapportages opvragen. Het portal zorgt voor een efficiënt beheer van uw medische hulpmiddelen. Op die manier houdt u meer tijd over voor de belangrijke zorgtaken.

Hulpmiddelen huren

Ideaal voor tijdelijk gebruik

Reparaties

Onderhoud en keuring van hulpmiddelen

Slim beheer met het Hulpmiddelendepot

Via het online portal van Medicura Zakelijk ziet u altijd welke medische hulpmiddelen in het Hulpmiddelendepot staan. Per hulpmiddel staat beschreven of het hulpmiddel gebruiksklaar is of wordt gerepareerd. Hierdoor kunt u eenvoudig hulpmiddelen vinden en aanvragen voor een specifieke locatie. Daarnaast is het eenvoudig om de reparatiestatus van uw hulpmiddelen te volgen.

Meer informatie

Hygiënische en veilige hulpmiddelen

Als zorgprofessional wilt u goede en veilige zorg bieden aan uw cliënten. Daarom hebben wij veiligheid en hygiëne hoog in het vaandel staan. Op basis van de actuele keuringswetgeving onderhouden en keuren wij uw hulpmiddelen. Ook reinigen wij ieder hulpmiddel dat binnenkomt in ons magazijn in onze gespecialiseerde wasstraat. Bij binnenkomst controleren wij uw hulpmiddelen en zorgen wij ervoor dat ze klaar zijn om te gebruiken. Dit proces kunt u volgen in het online portal. Hulpmiddelenbeheer bij Medicura Zakelijk betekent dat uw hulpmiddelen altijd zonder problemen inzetbaar zijn op locatie.

Meer informatie

Inzicht in uw gehuurde hulpmiddelen

Als zakelijke partner van Medicura kunt u hulpmiddelen bij ons huren. Antidecubitusmatrassen, zorgbedden en tilliften zijn voorbeelden van hulpmiddelen die partners bij ons huren. In het Medicura Portal krijgt u inzicht in uw openstaande hulpmiddelen. U heeft eenvoudig toegang tot een overzicht van de locaties waarop de hulpmiddelen staan. Daarnaast kunt u via het portal eenvoudig acties uitvoeren, zoals het op laten halen of repareren van uw hulpmiddelen. 

Meer informatie