De voordelen van BEKA verzorgingsbaden

   • Veilig in- en uit bad stappen 
   • Comfortabele verzorging 
   • Verhoogd het welzijn van de cliënt
   • Voorkomt overbelasting zorgpersoneel 

Beka verzorgingsbaden

Waar iedereen zich op zijn gemak voelt

BEKA Hospitec is geen gewone fabrikant van technische hulpmiddelen voor zorginstellingen. Hun producten gaan verder dan louter functionaliteit; ze omarmen een eigentijds, verfijnd ontwerp en stralen ongeëvenaarde kwaliteit uit. Met meer dan 55 jaar aan ervaring staat BEKA Hospitec paraat bij de aanschaf van zorg- en behandelingsgerelateerde producten.

Verzorgingsbaden spelen een essentiële rol in de gezondheidszorg en zorgen voor comfort en hygiëne voor patiënten en bewoners van zorginstellingen. Deze baden zijn ontworpen om het wassen en verzorgen van mensen met beperkte mobiliteit eenvoudiger te maken. Verzorgingsbaden dragen bij aan het welzijn van degenen die ze gebruiken en vergemakkelijken de taak van zorgverleners.

BEKA hoog-laagbaden

Hoog-laag baden zijn een revolutionair hulpmiddel binnen de zorgsector en dragen bij aan het verhogen van de kwaliteit van leven voor zowel patiënten als zorgverleners. Deze baden zijn ontworpen met het oog op maximale flexibiliteit en gemak. Het kenmerkende hoog-laag mechanisme maakt het mogelijk om het bad naar de ideale hoogte te brengen, wat de toegankelijkheid en het comfort voor patiënten met beperkte mobiliteit aanzienlijk verbetert. Dit is vooral waardevol bij het in- en uitstappen, wat vaak een uitdaging kan zijn voor mensen met fysieke beperkingen. Daarnaast bieden hoog-laag baden zorgverleners ergonomisch voordeel, omdat ze de noodzaak van buigen en tillen minimaliseren. Dit draagt bij aan de preventie van overbelasting en het verminderen van werkgerelateerde blessures bij zorgpersoneel.

 

BEKA kantelbaden

Kantelbaden zijn een bijzondere variant binnen de wereld van verzorgingsbaden. Ze bieden niet alleen het gebruikelijke comfort en de hygiëne, maar ook de mogelijkheid om het bad zelf in een lichte kantelpositie te brengen. Dit is vooral handig voor patiënten met beperkte mobiliteit, omdat het hen in staat stelt om op een natuurlijke en comfortabele manier te liggen tijdens het baden. Het kantelmechanisme maakt het voor zowel de patiënt als de zorgverlener eenvoudiger om de juiste positie te vinden, ook met in- en uitstappen. Dit draagt bij aan een efficiëntere en comfortabelere zorgervaring. 

 

BEKA verzorgingsbaden met transferstoel

Verzorgingsbaden met een geïntegreerde transferstoel zijn een veelzijdige en innovatieve oplossing binnen de zorgsector. Ze bieden een naadloze overgang van bed naar bad voor patiënten met een beperkte mobiliteit. Deze baden zijn uitgerust met een speciaal ontworpen stoel die in het bad kan worden geschoven. Dit maakt het voor patiënten mogelijk om comfortabel en veilig plaats te nemen voordat ze in het bad worden ondergedompeld. De transferstoel is doorgaans voorzien van verstelbare functies, zoals hoogteverstelling en kanteling, om aan de individuele behoeften van de patiënt te voldoen. Verzorgingsbaden met transferstoelen zijn niet alleen een gemak voor patiënten, maar ook een verlichting voor zorgverleners. Het zorgt voor een ergonomische werkomgeving en minimaliseert de fysieke belasting bij het assisteren van patiënten bij het baden.

Meer weten? 

Ervaar een BEKA hoog-laag bad in onze showroom of middels een proefplaatsing bij u op locatie. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Neem contact op met Medicura Zakelijk