Nu bij Medicura Zakelijk verkrijgbaar

      • Bedpanspoelers
      • Disposable verpleegartikelen
      • Vermalers

Allhydest dealer voor Zuid-Nederland

Toonaangevend op het gebied van hygiëne, desinfectie en sterilisatie

Medicura Zakelijk werkt samen met Allhydest. Met Allhydest willen we in de zorgsector impact maken door oplossingen aan te bieden op het gebied van hygiëne, desinfectie en sterilisatie. Efficiënt en duurzaam werken, zodat u meer tijd heeft voor de cliënt. Fijn zorgen, dat is ons doel. 

Meer informatie over Allhydest

Volledig ontzorgen

Bij Medicura Zakelijk ontnemen we u alle zorgen en de organisatie voor het professioneel plaatsen en onderhouden van bedpanspoelers en vermalers. Vermalers worden ook wel macerators genoemd. Ze verwerken bijvoorbeeld biologisch afbreekbaar incontinentiemateriaal, sanitair verband en disposble verpleegartikelen. Biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk met een directe afvoer in het riool.

Wat kunt u verwachten? 

Bij Medicura Zakelijk geven we professioneel advies bij u op locatie. Dit kan zijn in een ziekenhuis, verpleeghuis of verzorgingshuis. Wij kijken mee en denken mee. Wij leveren en installeren vervolgens de producten en geven u een gebruikersinstructie. Voor de service en onderhoud na afloop kunt u natuurlijk ook op ons rekenen! Wij willen u  adviseren bij de inrichting en gebruik van uw spoelruimte en vermalers. Met als doel dat u meer tijd kunt besteden aan directe patiëntenzorg.

De voordelen van bedpanspoelers

Verbeterde hygiëne en infectiepreventie
Bedpanreinigers zorgen voor een grondige reiniging en desinfectie van bedpannen en urinalen, wat cruciaal is om de verspreiding van infecties en bacteriën te voorkomen. 

Efficiëntie en tijdsbesparing
Het automatische spoel- en desinfectieproces bespaart aanzienlijk veel tijd in vergelijking met handmatige reiniging. Dit stelt zorgpersoneel in staat om meer tijd te besteden aan directe patiëntenzorg.

Minder risico op kruisbesmetting
Doordat bedpanspoelers een gesloten systeem bieden voor het reinigen van bedpannen, wordt het risico op kruisbesmetting aanzienlijk verlaagd. Dit draagt bij aan een veiligere zorgomgeving.

Vermindering van nare geurtjes
Door ondersteken onmiddellijk en effectief te reinigen, helpen bedpanspoelers geurproblemen in de zorgomgeving te verminderen.

De voordelen van vermalers

Bespaart water en energie
Dit systeem vereist geen voorafgaande spoeling of reiniging met water, wat een flinke besparing oplevert in het verbruik van water en energie.

Bespaart tijd
Het gebruik van vermalers automatiseert het proces van afvalverwerking, waardoor personeel minder tijd kwijt is aan het handmatig hanteren en desinfecteren van gebruikt materiaal. 

Verlaagt de kosten van afvalbeheer
Door afval direct te vermalen en af te voeren, verminderen zorginstellingen de hoeveelheid vast afval dat moet worden afgehandeld en weggebracht. 

Directe afvoer in het riool
Vermalers zetten vast afval om in een fijne pulp die veilig via het riool wordt afgevoerd. Dit elimineert de noodzaak voor tijdelijke opslag van afval en vermindert het risico op contaminatie.

De voordelen van disposable verpleegartikelen

Vermindert besmetting- en infectierisico's
Wegwerp verpleegartikelen worden na één keer gebruik weggegooid. Dit vermindert direct de kans op kruisbesmetting tussen patiënten. 

Biologisch afbreekbaar
De wegwerp verpleegartikelen zijn biologisch afbreekbaar. Dit betekent dat ze na gebruik op natuurlijke wijze afbreken en de impact op het milieu aanzienlijk vermindert.

Ruimtebesparing
Door het ontwerp kunnen disposable verpleegartikelen gemakkelijk worden gestapeld en opgeslagen. Dit bespaart waardevolle ruimte in zorginstellingen.

Milieuvriendelijk
Veel disposable verpleegartikelen zoals nierbekkenschaaltjes, maatbekers, bedpannen en urinalen worden gemaakt van materialen die milieuvriendelijk zijn en geen plastic bevatten.

Meer weten? 

Ervaar de voordelen van onze po-spoelers, vermalers en wegwerp verpleegartikelen in uw zorgorganisatie. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Neem contact op